hirdetés

Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege

Új dizájnt kapott a Kempinski The Spa, ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak. És ez a hely egyelőre Magyarországon az egyedüli, ahol fenntartható luxustermékeket és terápiát alkalmaznak.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, az utazás és a testi-lelki harmónia kapcsolatának gondolata ihlette tér az utazás közben is megteremthető belső nyugalmat szolgálja, míg az új kezelések a vendégek egyéni igényeihez igazodnak. 

Spa, recepció
Spa, recepció
 

Az etikus forrásból származó és a világ első minősített bio-hínár alapú bőrápoló termékcsaládja és a cég szakértelme az Írország északnyugati partvidékén őshonos hínárfürdőzés 300 éves hagyományára épülő, személyre szabott kezeléseket kínál. A hínár hatékonyságát az arc- és testápolásban tudományos vizsgálatok eredményei is alátámasztják. A Kempinski The Spa az első és egyetlen olyan spa Magyarországon, amely  fenntartható luxustermékeit és terápiáit alkalmazza.

The Spa
The Spa
 

A szálloda az új enteriőr megtervezésére magyar céget kért fel és a felhasznált anyagokat, bútorokat is helyi gyártóktól rendelte meg. Kováts Krisztina vezetésével a Haken Design tervei szerint újjávarázsolt terek visszatükrözik az elemi utazási és felfedezési vágyat. 

A Kempinski The Spa egy nyugodt sziget a feltöltődéshez a nyüzsgő belvárosban, egy békét és harmóniát sugárzó hely. A belső dizájn stílusa japandi, japán és skandináv dizájn keveréke, amely természetes, fenntartható anyagokat és visszafogott földszíneket használ.

A megújult terekbe kortárs magyar képzőművészeti alkotások kerültek, amelyek az egyedülálló Corvinus Műgyűjteményt gyarapítják.

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk