hirdetés

Amerika study tour a Premio Travel partnereinek

A múlt héten utazott partnereivel a PremioTravel az Egyesült Államokba. A körutazásokat szervező utazási iroda 25 viszonteladót hívott meg 4 országból a kiemelt viszonteladói közül.

hirdetés

Miután átszelték az óceánt és landolt a gép Los Angelesben, sűrű programon vettek részt a kedves kollégák: az Angyalok városában városnézés során megnézték a főbb látnivalókat, sétáltak a Rodeo Drive-on, a Sunset Boulevard-on, ellátogattak Beverly Hills-be is. A következő „munkanap” is nagyon fárasztóan telt, mivel átutaztak Las Vegasba, ahol esti városnézésen vettek részt és kipróbálhatták a szerencséjüket is a kaszinókban. A több, mint egy hetes program során helikoptereztek még a Grand Canyon felett, átutaztak a Death Valley nemzeti parkon és Santa Barbarán is töltöttek egy kis időt, mielőtt Malibu felé vették az irányt. Az utolsó kint töltött napon pedig San Diego-ban is felkeresték az óvárost, a Bilbao Parkot és a Coronado-szigetet.

 

A PremioTravel kiemelt figyelmet fordít a partereivel való szoros együttműködésre és fontosnak tartja, hogy azokat a programokat mutassák meg az értékesítő iroda képviselőinek, amikre az utasok is jelentkeznek, hogy első kézből kaphassanak információt a teljes szervezésről. Az utazásszervező a közelmúltban megnyitotta a foglalási rendszerét is a közvetítő partnerek részére, így már még könnyebben és gyorsabban tudnak együtt dolgozni a partnerirodákkal.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk