hirdetés

Balatonfüredi szálloda a Hotel & More portfóliójában

A füredi felnőttbarát Aura Hotel  a Hotel & More Grouphoz került. Ezzel a szálláshellyel a cégcsoport kínálata 19 belföldi és 4 határon túli szállodára bővült.

hirdetés

„A Balaton fővárosában, Balatonfüreden inspiráló környezetben elhelyezkedő, minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda kiválóan illeszkedik a cégcsoportunk portfóliójába, hiszen az Aura Hotelen túl már 6 szállodánk található a Balaton turisztikai régióban. A 40 szobás hotelben a vendégek kikapcsolódásáról és feltöltődéséről a „fill up” szobai szolgáltatások gondoskodnak: az ingyenes szobai aquabár, a pihentető alváskomfortot biztosító king size méretű ágy, a relaxáló esőerdő zuhany, valamint az organikus kozmetikumok”, mondta Klemm Balázs vezérigazgató.

Felnőttbarát szállodaként csak 12 éven felüli vendégek vehetik igénybe a szálloda szolgáltatásait.

(forrás: Hotel & More / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk