hirdetés

Beszélj hozzá! – a jövő szobája a Marriottnál

Az amerikai szállodaláncál hamarosan valóssággá válik, amit a jövőben játszódó filmekben láthattunk.

hirdetés

A Marriott a maryland-i Bethesdában található főhadiszállásán nemrégiben kialakított egy különleges hotelszobát, amelyet Internet of Things (IoT) névre keresztelt, és három hónap alatt kikísérletezi benne a vendégei számára legoptimálisabb technológiai és kényelmi újításokat, megoldásokat. A laboratóriumot két stratégiai partnerével, a Samsunggal és a Legranddal együtt építette.

Az okosszoba lehetővé teszi majd, hogy a telefonunkhoz beszélve adjunk utasításokat, hogy mit szeretnénk. Így a digitális hangvezérlés elintézi, hogy mikor kapjunk ébresztőt, hogy maguktól elhúzódjanak a függönyeink, hogy bekapcsoljon a tévé vagy a lámpa, hogy pontosan milyen hőmérsékletű zuhany alá lépjünk be, de kérhetünk szolgáltatásokat is mint (pl. szobaszervíz, vasaltatás, mosatás, stb.) Az ehoteliers tájékoztatása alapján a Marriott kísérleti szobájának vívmányait tesztjelleggel hamarosan beépítik majd a lánc valamelyik házában, és ha beválnak a következő öt évben világszerte elérhetők lesznek az okosszobák az amerikai szállodavállalat hoteleiben.

Fotó: www.bethesdamagazin.com
Fotó: www.bethesdamagazin.com

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk