hirdetés

Együttműködési lehetőség a Magyar Hotel Monitorral

A turisztikai és szabadidős forgalom újraindulása, újraindítása sosem látott erőfeszítéseket vár el minden érintett résztvevőtől. Ehhez járulna hozzá gyakorlati támogatásával a Magyar Hotel Monitor.

hirdetés

A Xellum Kft. gesztorálásában 8 éve, a hazai piacon úttörőként jelenlévő Magyar Hotel Monitor desztináció szinten elkészülő szálláshelyi piaci folyamatait bemutató adatait szívesen osztja meg a projektben résztvevő TDM szervezetekkel. 

A Magyar Hotel Monitorban már jelenleg is közel 150 szálloda osztja meg kulcsfontosságú piaci adatait, amelyeket a rendszer feldolgozást követően minden résztvevő szálloda számára visszaad. Ezen adatok alapján láthatják a szállodák saját teljesítményük piaci pozícióját és versenytársi összevetésben pedig közvetlenül is értékelhetik teljesítményüket. A desztinációk számára egy olyan összesített elemzést ajánlanak most fel, amelyben a desztináció szállodai teljesítménye lesz plasztikusan és numerikusan is értékelhető. Például ha a TDM szervezet kíváncsi egy-egy hétvége, kampány vagy esemény közvetlen turisztikai hatásaira, akkor ezt az elemzésből a szálláshelyek foglaltságának és/vagy elért árainak változásából közvetlenül és közvetve is láthatja.

Mindezért egy dolgot kérnek: a szervezetek járjanak közre azért, hogy legalább 3-3 szálloda szolgáltasson adatot desztinációnként (a szállodák nem fizetnek díjazást a szolgáltatásért). Ezt a szolgáltatás 2020.06. és 2021. 07. között díjtalanul nyújtják a szervezeteknek.

"Nyolc év tapasztalatából tudják, hogy az összegyűjtött és elemzett adatok a szállodák mellett a desztinációk számára is legalább annyira fontosak. Úgy gondoljuk, hogy ez a felajánlás hozzájárulhat ahhoz, hogy a desztinációk közelebbről is követni tudják majd a helyreállás folyamatát" - hangsúlyozta Puczkó László, a Xellum Kft. ügyvezető igazgatója.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai