hirdetés

Hivatalosan is megnyílt a Mercure Debrecen

Bár nyár óta már fogadja vendégeit a Mercure Debrecen, a hivatalos nyitó gálaestet most tartották a helyi közösségi és üzleti partnereik számára. Az esemény számos látványosságban bővelkedett – bűvésztrükkök és tűzijáték mellett Király Viktor is fellépett.

hirdetés

A világ vezető hotel- és vendéglátóipari lánca, az Accor Mercure Debrecenben nyitott szállodája a márka Budapesten kívül bővülő portfóliójának része, és ezzel tovább erősíti a vállalat Közép- és Kelet-Európában elért pozícióját. 

 

A megnyitása utáni első hónapjainak sikereit megünnepelni kívánó új Mercure Debrecen szálloda különleges rendezvénnyel mutatta be a közkedvelt hotelláncmárka élményvilágát a debrecenieknek és üzleti partnereinek. A fiatal DJ-k szerzeményei által kísért klasszikus hegedűzene mellett megannyi bűvésztrükk és tüzes látványosság szórakoztatta az összegyűlteket. Az est fénypontja Király Viktor koncertje volt.  

„Augusztusi megnyitása óta szállodánk számos kiemelkedő rendezvénynek, kongresszusnak és jelentős konferenciának adott otthont. Arra törekszünk, hogy a szállodánk nem csak a szabadidős vendégek, hanem a MICE szektor és a Debrecenbe üzleti céllal érkező ügyfelek számára is megoldást nyújtson", mondta Demény Gábor, a Mercure Debrecen vezérigazgatója”.

 

A város szívében felépített Mercure Debrecen 135 stílusos és elegáns szobával rendelkezik. A Winestone étterem és bár különleges kulináris élményt kínál az ínyenceknek és a kuriózumok kedvelőinek. A borbár jellegzetes étlapja mellett több mint 40 népszerű borvidékről származó, válogatott borválasztékot kínál. A vendégek az aktív kikapcsolódáshoz fitneszközpontot vehetnek igénybe. A szálloda üzleti kínálatában 3 konferencia- és tárgyalóterem található, amelyek egyszerre akár 120 fő befogadására is alkalmasak.

 

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk