hirdetés

Igazgatócsere egy CPI Hotels-házban

A 2021 április 1-én megtörtént üzemeltetőváltás kapcsán a budapesti 234 szobás 4 csillagos szállodában, a Courtyard by Marriott Budapest City Center élén változás történt.

hirdetés

A szálloda operatív személyzete változatlan marad, azonban néhány funkcióban a CPI Hotels budapesti kollégái veszik át a kapcsolattartást.

Franciscy Gergő
Franciscy Gergő
 

A szálloda napi üzemeléséért felelős csapata nem változik, a visszatérő vendégek továbbra is a jól ismert kollégákkal találkozhatnak, azonban a szálloda vezetésében és az eddigiekben a Marriott Cluster által betöltött funkciókban változás történt.

Kocsis Mária, aki az elmúlt 3 évben vezette a szállodát az igazgatói széket Franciscy Gergőnek adta át (Tel:+ 36204774504 email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Gergő 18 éve erősíti a CPI Hotels Hungary szállodáinak gárdáját, több éven keresztül a Mamaison Hotel Andrássy üzemeltetési vezetőjeként, majd a Starlight Suiten Hotel Hotel Manager-ként és az utóbbi egy évben pedig ismét a Mamaison Hotel Andrássy Hotel Manager -ként járult hozzá a cég sikereihez, mindemellett a Földszinti Szekció vezetőjeként a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége munkáját is segíti.

A CPI Hotels budapesti csapata, Nagy -Szász István vezetésével, már két budapesti szállodát üzemeltet: a 68 szobás Mamaison Hotel Andrássy butikszállodát és a 38 lakosztállyal rendelkező Mamaison Residence Izabella apartmanhotelt. Ezen felül a cégcsoport 2 új szálloda fejlesztésén dolgozik Budapesten, az V. kerületben: a négycsillagos Mamaison Hotel Chain Bridge (korábbiakban Starlight Suiten Hotel Budapest) és a közvetlen szomszédságában egy 99 szobás háromcsillagos dizájnhotel várhatóan 2021. utolsó negyedévében nyílnak meg az utazóközönség előtt.

 

(forrás: CPI / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk