hirdetés

Igazgatóváltás a BOTANIQ Turai kastély élén

Az opening időszak leteltével Csizmadia Örs váltja Csetnegi Zoltán korábbi szállodaigazgatót, a ház vezetői pozíciójában.

hirdetés

Új, széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett a BDPST Group tulajdonában álló BOTANIQ Turai Kastély élére: Csizmadia Örs tölti be a szállodaigazgatói pozíciót 2021. március 1-től. A többek között egy New York-i étteremben is vezető szerepet betöltő igazgató célja, hogy irányítása alatt a hoteltől már korábban is megtapasztalt, magas minőségű kiszolgálással és széles szolgáltatáspalettával várja vendégeit a teljeskörűen felújított szálloda – amint a helyzet is lehetővé teszi.

Csizmadia Örs
Csizmadia Örs

A több mint 16 éves releváns tapasztalattal rendelkező szakember karrierje során végig járta a szállodai ranglétra minden lépcsőfokát, és az ez idő során szerzett gyakorlata és hozzáértése segíti majd őt a tavaly nyáron megnyitott hotel vezetésében.

Örs a szállodapiaci pályafutását Budapesten kezdte, több mint egy éven keresztül a budapesti Nobu étteremben a szervízért volt felelős. Az elmúlt tíz éven számos magyar, valamint külföldi étteremben és szállodában szerzett vezetői tapasztalatokat. 2010 és 2011 között a New York-i 15 East Restaurant-nak volt a vezetője – a Manhattanben található kortárs japán éttermet Michelin-csillaggal is díjazták. Hazatérése után a Buddha-Bar Hotelben helyezkedett el F&B vezetői pozícióban, majd közel öt évig töltötte be a Széchenyi téren található TOKIO Budapest Étterem és Bár étteremigazgatói posztját. 2018 decemberétől projektmenedzserként segítette több fővárosi szórakozóhely megnyitásának folyamatát, végül pedig 2019 nyarától kezdve a Párizsi Udvar Hotel Budapestben tevékenykedett, mint F&B igazgató.

A BOTANIQ Turai Kastély kiemelkedően magas minőségű szállodává és rendezvényhelyszínné alakult a fejújításoknak köszönhetően, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Emellett az ország egyik legelegánsabb étterme nyílt meg a kastélyban, amelyért önmagában is érdemes Turára látogatni.

(forrás: BDPST / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk