hirdetés

Kinevezések a Danubius értékesítési szervezetében

Július közepével két fontos változás is történt a Danubius Hotels Group értékesítési szervezetében. Faluhelyi Judit, a balatonfüredi Hotel Marina és Annabella értékesítési és marketing igazgatói pozíciójából a Danubius Hotel Flamenco és Budapest sales csapatába igazolt, pozícióját a balatoni szállodákban Schneider Petra vette át, aki a Danubius Hotel Bükből érkezett.

hirdetés

Faluhelyi Judit július 11. óta senior MICE marketing managerként dolgozik a Hotel Flamenco és Budapest sales csapatában. Judit a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola vendéglátás szakán és a Külkereskedelmi Főiskola nemzetközi kommunikáció szakán szerzett végzettséget. Pályáját a Grand Hotel Corvinus Kempinskiben kezdte, majd a Danubiushoz igazolva először tizenkét évet töltött a Danubius Hotel Gellértben sales manageri pozícióban, majd négy évet a Hilton Budapestben conference & event sales managerként. A szakember számos sikeres rendezvény lebonyolításában vett részt. Nagy szakmai kihívásként és sikerként élte meg a balatoni éveket, ugyanakkor nagyon örül, hogy visszatérhet a rendezvényértékesítés világába, egy olyan pozícióba, ahol lehetősége lesz átadni szakmai tudását.

Faluhelyi Judit
Faluhelyi Judit

Faluhelyi Judit helyére érkező Schneider Petra a balatonfüredi Hotel Marina és Annabella értékesítési és marketing igazgatói pozícióját tölti be július közepétől. Petra 2007 óta dolgozik a Danubius Hotels Groupnál, a Nyugat- magyarországi Egyetem közgazdász szakának elvégzése után érkezett a szállodalánchoz. Az elmúlt tizenkét évben több területen is kipróbálhatta magát a Danubius Health Spa Resort Sárvár és a Danubius Hotel Bük munkatársaként. Pályáját recepciósként kezdte, dolgozott szobaértékesítőként, majd e-commerce és MICE sales managerként is, amivel párhuzamosan az igazgatói asszisztensi feladatokat is ellátta. A szakember aktív szerepet töltött be a Danubius Hotel Bük munkatársaknak és vendégeknek szóló rendezvényeinek szervezésben. 2011-ben elnyerte a Danubius belsős, „Az év munkatársa” díjat is.

Schneider Petra
Schneider Petra

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk