hirdetés

Kozmikus tér, inspiráció gazdagság, evolúció és harmónia

Kathrin és Mark Patel brémai textil-tervezőpárost kérték fel a JAB vadonatúj termékcsaládjának, a lakossági és közületi, így szállodák, éttermek ablakaira, nagy üvegfelületeire felkerülhető, és a nyári nagy melegben igencsak nagy szolgálatot tevő sávrolók tervezésére. 

hirdetés

Míg Kathrin impulzív és extrovertált, a férje mindig megfontolt és stratégiai lépések szerint haladó. Ez az izgalmas ellentmondás tükröződik kreatív módon megtervezett és megvalósított sávroló-kollekciójukban, amely a „meridian twin” nevet kapta, és amelyet hangulatos, családias hangulatú bemutatón prezentáltak a budai JAB-villába meghívott üzleti partnereiknek a németországi anyacéggel rendelkező textilcég magyarországi szakértői.

Igazi sávroló-forradalmat, valódi evolúciót láthattak a meghívott szakmai vendégek, amelynek során a bemutatott új brand kollekcióinak nevei is sokat mondóak: van köztük a kozmikus teret idéző légies darab, inspirációban gazdag, izgalmas világú, az evolúciót hirdető poliészter és a harmónia nagyságát hirdető ablak elé helyezhető roló. Jellemző, hogy mind 100 százalékban poliészter, így 100 százalékban mosható, tisztántartható. 

Fontos újdonság még közületek, köztük hotel felhasználók számára, hogy a most bemutatott új kollekció egyes darabjai lángmentes tulajdonságúak, így nyugodtan használható olyan helyiségek esetén is, ahol ez fontos kitétel a vendégek biztonsága érdekében.

A JAB bemutatója során az is kiderült, nemcsak magát az új sávroló-családot kínálják mostantól partnereiknek, hanem azokat a szerkezettartó elemeket is, amelyek feltételei a használatnak. Ezek lehetnek fémből vagy műanyagból, elektromos vagy láncos megoldást kínáló, ez utóbbi használata során nem kell megfúrni az ablakkeretet, és zárt tokos rendszerben is kínálják az új sávrolót.

Cosmic
Cosmic

Harmony
Harmony
 

Feature
Feature

Cone
Cone

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk