hirdetés

Magyar kastélyhotel győzelem a luxusszállodák versenyében

Nemzetközi mezőnyben, a világ kedvenc luxusszállodáinak versenyében bizonyított ismét a magyarországi Szidónia Kastélyszálloda, melyet idén is a World Luxury Hotel and Spa Awards legjobbjai közé választottak.

hirdetés

A röjtökmuzsaji hotel a vendégvisszajelzések alapján a Luxury Historical Hotel különdíját hozhatta el október 29.-én este, a Dohában megrendezett gálán. A Szidónia Kastélyszálloda elmondhatja magáról, hogy ezen a rangos eseményen a tavalyi évben elsőként lett díjazott Magyarországról.

A díjról

A World Luxury Hotel and Spa Awards versenyében a világ szállodái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Idén a befutók közé a szavazatot leadó vendégek a magyar Szidónia Kastélyszállodát ismét beszavazták. A 2016. évi dohai gálán a „Luxury Historical Hotel” cím után járó díjat a hotel ügyvezetője, Bánkuty Orsolya vehette át, aki elmondta „Büszkeség számunkra idén ismét ez a díj, amit kedves vendégeinknek, és a fantasztikus kollégáknak köszönhetően tarthatunk újra a kezünkben”.

A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján. A versenyben, számos kategóriában és a Föld minden pontjáról nevező prémium hotelek és spák közül így csak azokat értékelik, amelyeknek korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. Vagyis a 2006-ban alapított, és a vendégek döntése alapján odaítélt World Luxury Hotel and Spa Awards egyfajta fokmérő a turizmusszektorban, az egyes kategóriákban megszerzett győzelem pedig csak tovább emeli a díjazott szállodák, fürdők ázsióját. A különleges díjat a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda nem először szerezte meg.

Klasszikus értékek izgalmasan csomagolva

Az eredeti szépségét őrző röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállodában nagy hangsúlyt fektetnek a teljes kikapcsolódást biztosító, családias, meghitt légkör megteremtésére. A valaha nemesek által lakott épületet egy 7 hektáros, csodálatos park öleli körbe, ami csak tovább erősíti a ház atmoszféráját és stílusát. Évszázados tölgyfák sorakoznak a parkban, teniszpálya, ping-pong, tollaslabda pálya, emellett egy Szidónia Vitál Fürdőház névre keresztelt spa, valamint egy építészeti remekmű, a Hajós Alfréd által tervezett kültéri medence várja a vendégeket a kastélyparkban. Egy igazi, sokoldalú, szerethető helyszín- esküvők, konferenciák, családi pihenések tökéletes helyszíne.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek. Ön szerint ez elindíthatja a nyárra a beutazást?

Kiadónk társoldalai