hirdetés

Maráczi Gábor elköszönt Büktől

Maráczi Gábor éppen két éve vette át az Accent Hotels négycsillag superior minősítésű bükfürdői házának vezetését - ahonnét most, május 1-vel elköszönt.

hirdetés

Maráczi Gábor a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior élére a Magyar Turizmus Zrt.-től érkezett, és ismert az is szakmai körökben, hogy a szállodás szakember a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének munkájában is sok-sok éve aktívan részt vesz.

Az ismert szakember távozásának oka az, hogy az Accent Hotel Management 2018. május 1-jével, 7 évnyi sikeres üzemeltetés után új menedzsmentnek adta át a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa-t, miután a ház új tulajdonoshoz, a Hotel and More Holdinghoz került.
Maráczi Gábor, a Greenfield Hotel Golf & Spa korábbi igazgatója a továbbiakban is az Accentnél marad, hiszen az Accent Hotel Management budapesti irodájában folytatja pályafutását a cég fejlesztési vezetőjeként, és hatáskörébe tartoznak ezentúl a cég új, belföldi és külföldi szállodaprojektjei.

 

(forrás: Vendég / Accent)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai