hirdetés

Megnyílt a Hotel Casati

Négyhónapos felújítási munkálatok után újra megnyílt a korábbi Hotel Pest, Hotel Casati néven, a Paulay Ede utcában, az Operával szemben - adta hírül a Business Traveller.

hirdetés

A belsőépítészetileg újragondolt szálloda 25, négy különböző tematika szerint berendezett szobáin kívül reggeliző, drinkbár, különterem, szauna és fitnesz áll a vendégek rendelkezésére.
A szálloda helyben működtet egy kortárs művészeti galériát, és támogatja a fiatal magyar képzőművészeket. A hivatalos megnyitó ünnepség szeptemberre várható. (forrás: Business Traveller)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk