hirdetés

Olasz hangulat Körmenden

Hagyományőrző olasz és magyar stílusok keverednek a körmendi MJUS Fun & Wellness Thermal Resort-ban.

hirdetés

A MJUS Fun & Wellness Thermal Resort Magyarország nyugati régiójának egyik legújabb komplexuma Körmenden található, alig 30 kilométerre az osztrák határtól, ahol eredeti olasz hangulatban töltheti el minden vendég a szabadidejét a pihenés, a wellness és a szórakozás jegyében - tájékoztatott Camille Oliosi, a komplexum alelnöke.

A karibi tengerpart hangulatát idéző „bio-design” medencék között több nyitott és egy fedett, 35°C-os termál medence kapott helyet relaxációs és „Thermarium” zónával együtt. A wellness központban saját MJUS Spa Deluxe wellness szolgáltatások vehetők igénybe. Az olaszos hangulatot a velencei stílusban kialakított étterem biztosítja, ahol magyar és olasz szakácsok várják a vendégek rendeléseit friss, eredeti olasz alapanyagokból, emellett pedig a komplexum cukrászdája is nemzeti különlegességekkel van tele - tájékoztatott Oliosi.

Céges megbeszélések, konferenciák és baráti összejövetelek szervezésére is a 280 férőhelyes étteremben van lehetőség. Disco Klub biztosít kellemes időtöltést híres DJ-k közreműködésével különféle zenés események keretében, mint amilyen a latin-fesztivál és a golden-age-party is. Ezen kívül hat sávos bowling-pálya és billiárd terem is a szórakoztatást szolgálja - sorolta az alelnök a komplexum szolgáltatásait.

A projekt tervezőinek a hagyományőrző olasz és magyar stílusok keverése volt a célja.

A közeljövőben további fejlesztések is várhatóak Körmenden. 2011-ben kezdik meg a projekt második részének kivitelezését, melyben többek között egy négycsillagos szálloda szerepel 110 kétszemélyes szuperior szobával. Itt kerül majd kialakításra egy 100 férőhelyes konferenciaterem is, és a hotelen belüli wellness rész, kozmetikai klinika és fogászati ellátás is. A megnyitásra 2012-ig kell majd várnunk. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk