hirdetés

Új sales és marketing igazgató az Aria Hotelben

A magyar vendéglátóipar évek óta küzd a munkaerő elvándorlásával. A szakmákban tapasztalható trendekkel ellentétben az Aria Hotel Budapestnek sikerült két nemzetközi karriert befutott magyar szakembert hazacsalogatnia. Moór Katalin márciustól az Aria Hotel kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját látja el.

hirdetés

 A szakember az elmúlt 6 évben Svájcban és Máltán töltött be vezetői pozíciókat rangos nemzetközi szállodaláncoknál; legutóbb Zürichben három szállodáért felelt mint a Dorint Hotels and Resorts regionális kereskedelmi igazgatója. Előtte pedig a Kempinski Hotels st. moritzi és gozoi szállodáinak értékesítési és marketing csapatait igazgatta.Kaspár Viktória, aki mostantól az Aria Hotel Executive Housekeepere, korábban egy svájci folyami luxushajózási vállalatnál dolgozott hasonló szakterületen. A külföldi karriert befutott vezetők munkamorál és -kultúra szempontjából jó beleillenek az amerikai stílusú és vállalati kultúrájú szálloda csapatába.

Kaspár Viktória és Moór Katalin

Kecskeméthy Zoltán szállodaigazgató szerint ugyanaz a kultúra hozza haza a nemzetközi karriert befutott magyar szakembereket, amely a pozitív vendégértékeléseket eredményezi a szállodának:

"Magyarországon még mindig jellemző, hogy a vendéglátásban túl távol állnak egymástól a ranglétra különböző fokán lévő dolgozók. Nálunk kiemelten jellemző a távolság nélküli és nyílt kommunikáció a vezetőség és a szálloda összes munkatársa között. Ez azt is jelenti, hogy bárki fordulhat új ötlettel a vezetőség felé. Olyan szakemberekkel vesszük körül magunkat, akik nemzetközi tapasztalatuknak köszönhetően képesek a megszokott sémákon kívül gondolkodni. Számunkra külön öröm, hogy a kivándorlási hullám ellenében tudunk olyan munkamorált és cégkultúrát biztosítani, ami arra ösztökéli a külföldön dolgozó magyar vezetőket, hogy hazaköltözzenek.” - mondja Kecskeméthy Zoltán, akit tavaly 29 évesen nevezett ki az amerikai vezetés a szálloda élére.

A Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest nyitása óta több ízben nyerte el a szakma elismerését: a TripAdvisor Travelers’ Choice Awards-ján 2017-ben, a vendégértékelések alapján, a világ legjobb szállodájának választották. Korábban a Condé Nast Traveler Readers’ Choice Közép Európa legjobb szállodájának választotta, a ReviewPro 2,7 millió vendégértékelést elemző Top Luxus Hotel és Márka Riportja a világ hatodik legjobb luxusszállodájaként értékelte, és Európa 10 legjobb hoteljének egyike lett a Travel + Leisure listáján.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk