hirdetés

Változások a Mellow Mood Hotels-nél

Immár a tervezett létszámban dolgozik Szalai-Dömötör Réka vezetésével a Mellow Mood Hotels cégcsoport HR területe

hirdetés

A tervezett létszámban dolgozik Szalai-Dömötör Réka vezetésével a Mellow Mood Hotels cégcsoport HR területe. A csapattagok: Kálmán Barbara, Temesi Judit. A munkaerő toborzás mellett lényeges cél a belső és külső tréningek, képzési programok mihamarabbi újraindítása.

Szalai-Dömötör Réka
Szalai-Dömötör Réka
 

„A HR csapat munkájára sok figyelem hárul, és bizakodó vagyok, hogy immáron teljes létszámmal nézünk szembe a ránk váró feladatokkal. Sok HR szempontból is izgalmas projekt van folyamatban a klasszikus toborzás mellett. A külföldről érkező munkaerő vagy a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemmel indított közös képzésünk mind-mind új lendületet adnak nekünk”, mondta Török Ágoston, a Mellow Mood Hotels általános igazgatóhelyettese.

Rábai Nóra
Rábai Nóra

A háromcsillagos Baross City Hotel és Star City Hotel szállodaigazgatói feladatait Rábai Nóra látja el, aki ezt megelőzően is a cégcsoporton belül dolgozott szállodai pénzügyi vezetőként. 

A Mellow Mood Hotelsnél különösen igaz, hogy valós karrierutat kínálunk a dolgozóinknak. Több jelenlegi szállodaigazgató a recepción vagy más területen kezdte meg nálunk a karrierjét. Ezekre a történetekre, életutakra nagyon büszkék vagyunk, példát mutatunk és lehetőséget kínálunk a fiatal pályakezdőknek”, mondta Szalai-Dömötör Réka.

 

Elérhetőségek:

Szalai-Dömötör - Réka HR Igazgató

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0620 416 3910

 

Rábai Nóra - Szállodaigazgató

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0620 776 2323

(forrás: Mellow Mood / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk