hirdetés

Vezetőváltás a Hunguest Hotels élén

2020. február 1-jétől Cserven Tibor eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettest nevezték ki a Hunguest Hotels megbízott operatív vezérigazgatójává. A most leköszönő Hülvely István csaknem 25 év után, január végével távozik Magyarország legnagyobb szállodaláncától - olvasható az Opus Global Nyrt. közleményében.

hirdetés

A jövőben hatékonyabb szervezeti struktúra mellett teljesen megújulhat az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójának részét képező Hunguest Hotels hazai szállodaportfoliója. Cserven Tibor 2013 óta a Hunguest Hotels Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese, azt megelőzően pénzügyi és számviteli vezetője volt a szállodavállalatnak. A megbízott vezérigazgató legfontosabb feladatának azoknak a nagyszabású fejlesztéseknek a megkezdését tartja, melynek során a Hunguest Hotels alapvetően négycsillagos, illetve úgynevezett superior négycsillagos kategóriájú szállodalánccá alakul a következő években.

Forrás: Magyar Turisztikai Szövetség
Forrás: Magyar Turisztikai Szövetség

A tulajdonos Opus Global Nyrt. vezérigazgatója, Gál Miklós köszönetet mondott Hülvely Istvánnak, akinek a vezetése alatt Magyarország legnagyobb szállásadó vállalata lett a Hunguest Hotels. Hülvely István 1997-ben került vezérigazgatóként a Hunguest Hotels élére. A Konzum-csoport 2016-os tulajdonszerzését követő akvizíciók menedzselése is hozzá köthető, illetve irányítása alatt integrálódott a Hunguest Hotelsbe a Balatontourist. Az Opus Global Nyrt. leányvállalata, a Hunguest Hotels lánc 26 szállodát (19 magyarországi és 5 külföldi, saját érdekkörben lévő hotelt, emellett franchise szerződéssel további 2 szállodát) tudhat soraiban, míg a Balatontouristhoz saját üzemeltetésben, illetve franchise rendszerben 10 kempinget működtet a Balaton körül.

Szerkesztőségünk megkereste Hülvely Istvánt, a szakember azonban nem kívánt nyilatkozni.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk