hirdetés

W-nyitás az Egyesült Arab Emírségben

A világ vezető szállodalánca, a Mariott bejelentette, hogy megnyitja az első W Hotelt az Egyesült Arab Emírségek legészakibb emírségében, Ras Al Khaimah-ban.  A kristálytiszta, hosszú homokos tengerpartjairól híres Al-Marjan sziget eddig is a turisztikai befektetések kiemelt célpontja volt, ám a W Hotel igazi különlegességnek ígérkezik a luxusszállodák sorában.

hirdetés

Az Al Marjan-sziget az Emírségek egyik kedvelt üdülőhelye, ahol 23 km hosszú vízfelület, háttérben az Arab-félszigettel és a Jais-hegységgel gondoskodik a felejthetetlen nyaralási élményekről. Ebben a csodás környezetben nyílik meg a Mariott International ikonikus márkája, a W Hotel, amely a Dalands Holdinggal együttműködve 2027 elejétől várja majd a kényeztető és prémium szolgáltatásokat kereső vendégeket.

Forrás: Aviareps
Forrás: Aviareps
 

A merész designjáról híres W Hotel mind a 300 szobája és lakosztálya tengerparti kilátást ígér, emellett a szállodában olyan különleges terek is helyett kapnak, mint a WET terasz, a W Lounge, az AWAY Spa, FIT fitneszközpont, valamint három étterem és üzlethelyiség.

Abdulla Al Abdouli, a Marjan vezérigazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy a Mariott immár a második vendéglátóipari komplexumát, de az első W Hotelét nyitja meg az Al Marjan-szigeten. Ezzel nemcsak a régió turisztikai, hanem a befektetői vonzerejét is tovább tudjuk erősíteni a nemzetközi piacon."

„Izgatottan várjuk a Dalands Holdinggal való együttműködést és hogy a W Hotel egyedülálló energiáját és dinamikus dizájnját elhozzuk az Al Marjan-szigetre", tette hozzá Saahil Lalit, a Marriott International Közel-Keletért felelős fejlesztési alelnöke. 

(forrás: AVIAREPS / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk