hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 37
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-04-19

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint a jövő hét végére mindenhol biztonságosan újra lehet nyitni a teraszokat, és ha jó idő lesz, nagy forgalom várható a vendéglátóhelyeken.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-03-28

Dubaj világhírű sokszor sztárszakácsokkal dolgozó éttermeiről. Az elmúlt hónapokban azonban inkább a házhozszállítás iránt nőtt meg az igény.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-03-25

Egy budapesti romkocsma hazai üzemeltetőjének itthon több mint 100 alkalmazottjának kellett felmondania, a berlini egységéből viszont szinte senkit sem kellett elküldenie.

#4
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2021-03-19

A gondok mellett az iparág már a nyitásra és újraindulásra készül. Mindezt hogyan? Erre a kérdésre igyekezett választ találni a WHC Csoport vezető szakemberek segítségével.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-03-08

A március 8-án életbe lépő járványügyi intézkedések és korlátozások ellenére a házhozszállítás továbbra is engedélyezett.

#6
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2021-02-17

Ezt egy balatoni szállodástól halljuk, akivel  végigvettük, hol tart most belülről nézve a szállodai szektor.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-02-08

Spanyolországban most alakítják ki az első közösségi konyhákat - raktárhelyiségekből.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-12-10

Csütörtöktől kezdve elindítják gyorskereskedelmi hálózatukat. Az árut közvetlenül a beszállítóktól vásárolják, a cég maga raktározza és a saját üzleteiből kézbesíti a megrendelőknek.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-11-25

Faix Csaba, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezére szerint a prémium turisták még váratnak magukra, a Budapest stratégia készül, és hamarosan jöhet egy sokak számára életmentő pénzügyi támogatás.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-11-18

A nehéz helyzetbe került éttermeket az elviteles rendelések jutalékának eltörlésével és az éttermeknek felajánlható „borravaló” bevezetésével támogatja egy futárcég.

hirdetés
hirdetés
hirdetés