hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Pont itt 2014/10.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt aktuális
2014-10-03

Az idei Global Spa és Wellness Summitot, az egészségturizmus szakmai csúcstalálkozóját Marokkóban tartották. Ötödik alkalommal vehettem részt a rendezvényen, amelyen ezúttal is jelentős dolgok történtek. A tanácskozáson elhangzottak alapján igyekszem felvázolni az aktuális világtrendeket, illetve levonni a Magyarországra érvényes következtetéseket 

#2
Pont itt 2014/10.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2014-10-03
A szeszélyes júliusi és a szintén nem a legkedvezőbb augusztusi időjárás ellenére nem panaszkodnak a balatoni települések vezetői. Ha a strandok forgalmán vesztettek is, a szálláshelyekről befolyó idegenforgalmi adó többnyire eléri, néhol meg is haladja a múlt évi szintet. 
#3
Pont itt 2014/10.
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2014-10-03

Tíz év után visszatért Budapestre Stephan Interthal, a német származású topmenedzser, aki 1997 és 2004 között egyszer már állt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest élén. időközben a szállodacsoport pekingi zászlóshajóját, majd moszkvai tagját irányította. most visszatért magyarországra, hogy átvegye a ház irányítását emile bootsmától, a sok érdekes újdonságot bevezető holland szakembertől. 

#4
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2014-02-17

Budapest történelmileg, építészetileg, kulturálisan, gasztronómiailag az egyik leggazdagabb város Európában. Ennek ellenére ötcsillagos szállodáinak átlagára az STR Global nemzetközi monitoringrendszer felmérése szerint a versenytársaihoz képest az egyik legalacsonyabb. Miért probléma ez, mi az oka a jelenségnek, és hogyan lehetne elérni, hogy Budapest – Bécshez és Prágához hasonlóan – a globális turizmus egyik vezető célpontja lehessen? Erről szól a BDO budapesti topszállodák nemzetközi igazgatóinak körében végzett felmérése.

#5
Pont itt 2014/1-2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2014-01-23

Aki gyakran utazik messzi tájakra, néha beleesik abba a hibába, hogy nem veszi észre, amikor a közelében is található érdekes, élhető, különleges hely. Így jártam én is a legkisebb uniós tagországgal, Máltával.

hirdetés
hirdetés
hirdetés