hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-12-08

December 8-tól ismét nyitva a Gundel. Méghozzá egy különleges, a régmúlt híres kínálatából kiinduló, azonban teljesen megújított gasztrokoncepcióval.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2016-02-09

Mivel az érdeklődés mostanában egyre nagyobb az eladó szállodák és egyéb vendéglátóegységek iránt, a CIB Bank új weboldalt indított, amelyen korábban visszavett hoteleket, panziót, sőt még élményfürdőt is kínál eladásra.

#3
Turizmus Online >> friss
2014-11-20

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége örömmel fogadta, hogy a Parlament által megszavazott 2015 évi adóváltozások a tervezettől eltérően változatlanul hagyják a nem pénzbeli juttatások közterheit.

#4
Pont itt 2014/10.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2014-10-03
A szeszélyes júliusi és a szintén nem a legkedvezőbb augusztusi időjárás ellenére nem panaszkodnak a balatoni települések vezetői. Ha a strandok forgalmán vesztettek is, a szálláshelyekről befolyó idegenforgalmi adó többnyire eléri, néhol meg is haladja a múlt évi szintet. 
#5
Pont itt 2014/10.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt élménybeszámoló
2014-10-03

Öt nap egy ország felfedezésére édeskevés, arra elég legfeljebb, hogy az ember felmérje, mennyi mindent kellett volna még megnézni. A befejezetlenség érzése egy izraeli utazás során még fájóbb, hiszen nem csupán három világvallás szent helyéről beszélünk, hanem a Közel-Kelet kulturális olvasztótégelyéről is, amelyet ráadásul változatos tájakkal áldott meg a természet.

#6
Pont itt 2014/5
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2014-05-13

A tavalyihoz hasonló forgalmú vagy annál is jobb szezonra készülnek azok a balatoni szállásadók és szolgáltatók, akiket körkérdésünkkel megkerestünk.

#7
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2014-02-17

Miközben a hazai turisztikai statisztikák a turistaforgalom fellendülését jelzik immár második éve, az ingatlanpiacon talán még soha nem volt ennyi eladó vendéglátóegység, szálloda, panzió. Ezek között akadnak olyanok is, amelyeket jóformán telekáron kínálnak. A látszólagos ellentmondás feloldására Hegedűs Attilát, a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatóját kértük meg.

#8
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2014-02-17

Budapest történelmileg, építészetileg, kulturálisan, gasztronómiailag az egyik leggazdagabb város Európában. Ennek ellenére ötcsillagos szállodáinak átlagára az STR Global nemzetközi monitoringrendszer felmérése szerint a versenytársaihoz képest az egyik legalacsonyabb. Miért probléma ez, mi az oka a jelenségnek, és hogyan lehetne elérni, hogy Budapest – Bécshez és Prágához hasonlóan – a globális turizmus egyik vezető célpontja lehessen? Erről szól a BDO budapesti topszállodák nemzetközi igazgatóinak körében végzett felmérése.

#9
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2014-02-17

Az osztrák főváros évek óta stabilan a világ első számú kongresszusi helyszíne. Ez persze nem véletlen: a színvonalas MICE-létesítmények, a gyors és kényelmes tömegközlekedés mellett a nemzetközi szervezetek jelenléte is kellett a sikerhez.

#10
Pont itt 2014/1-2
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt aktuális
2014-01-23

Egy évtizede próbálják a horvátországi szigetek közötti hidroplánforgalmat beindítani; idén sikerülhet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés