hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-08-05

A World Travel Awards™ díjat azok a szállodák és a szolgáltató iparban működő cégek kapják, amelyek évről évre kiváló szolgáltatást nyújtanak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2014-08-04

A World Travel Awards™ díjat a turizmus iparágban tevékenykedő szakemberek és szervezetek ítélik oda azoknak a szállodáknak, illetve a szolgáltató iparban működő cégeknek, amelyek évről évre kiváló szolgáltatást nyújtanak.

#3
Pont itt 2014/7-8.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt aktuális
2014-07-03

Idén negyvenéves a MUISZ. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepélyes közgyűlést
a Széchenyi fürdő dísztermében. Az eseményen szó esett a szakmai szövetség
elmúlt negyven évének legfontosabb eseményeiről, aktuális tevékenységéről,
de volt ünnepi torta, horvát klapa zene és különleges Maraschino-koktélok.

#4
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2014-02-20

Az üzleti utaztatásban és rendezvényszervezésben még mindig sok pénz van, de aki valóban keresni akar rajta, annak érdemes követnie a legfrissebb trendeket. Környezettudatosság, technológia, közösségi média és ROI – legtöbbször ezekkel a varázsszavakkal találkoztunk az iparág legnagyobb régiós kiállításán, Szlovéniában. Néhány tipp, hogy mire is érdemes odafigyelni.

#5
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2014-02-17

Budapest történelmileg, építészetileg, kulturálisan, gasztronómiailag az egyik leggazdagabb város Európában. Ennek ellenére ötcsillagos szállodáinak átlagára az STR Global nemzetközi monitoringrendszer felmérése szerint a versenytársaihoz képest az egyik legalacsonyabb. Miért probléma ez, mi az oka a jelenségnek, és hogyan lehetne elérni, hogy Budapest – Bécshez és Prágához hasonlóan – a globális turizmus egyik vezető célpontja lehessen? Erről szól a BDO budapesti topszállodák nemzetközi igazgatóinak körében végzett felmérése.

#6
Pont itt 2013/12
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2013-12-04

Minden tagot érintő újítás jövőre a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) háza táján, hogy tavasztól kizárólag régiós ülések lesznek, az eddigi két közgyűlést egyetlen őszi találkozóra szűkítették, a választmány hatáskörét viszont kibővítették. Így a tagfelvétel, a költségvetés és az SZMSZ elfogadása is jóval egyszerűbb lesz.

#7
Pont itt 2013/12
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2013-12-04
hirdetés
hirdetés
hirdetés