hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-06-12

Bemutatkozik a Pearl Marketing and Management Kft. III. rész

(X)

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2016-05-19

Eltűnt a radarernyőről csütörtök hajnalban az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata. A gép a Földközi-tenger felett zuhant le, a katasztrófa oka ismeretlen.

#3
Pont itt 2009/05
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt háttér
2009-05-28
A közelmúltban elkészült két kutatás a 39 európai ország nemzeti turisztikai hivatalait tömörítő Európai Turisztikai Bizottság (ETC) és a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) együttműködésében Oroszország és Kína turizmusáról, amelynek lebonyolításában és a tanulmány elkészítésében az ETC kutatói csoportjának tagjaként aktív részt vállalt a Magyar Turizmus Zrt. is.
#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2007-11-12
Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Turisztikai Szakállamtitkárságának honlapján (www.mth.gov.hu) közzétették a kínai turistacsoportok ADS-rendszerben történő beutaztatása iránt érdeklődő utazásszervezők regisztrációjára vonatkozó felhívást.
#5
Pont itt 2007/03
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt élménybeszámoló
2007-05-08
Kína idegenforgalma robbanásszerűen fejlődik, tavaly már 10,3 százalékkal járult hozzá a nemzeti össztermékhez. A távol-keleti ország évek óta világelső a belföldi turizmusban, és a következő tizenöt évben a világ leglátogatottabb országává és a negyedik legnagyobb küldőpiacává válhat. Mit jelenthet mindez Európa és hazánk számára?
hirdetés
hirdetés
hirdetés