hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 142
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-10-18

Harminckét magyar élelmiszeripari gyártócég részvételével mutatkozik be a Hungarian Food Business Program az Agrármarketing Centrum (AMC) által szervezett közösségi standon a SIAL Párizs-on.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-10-06

Hazánk évi átlagos egy főre jutó almafogyasztása 16-19 kg. Az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum (AMC), valamint a FruitVeB közös fogyasztásösztönző sajtótájékoztatót tartott szerdán, az alma fogyasztásának népszerűsítésére.

 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-27

A világ legnagyobb ökológiai kiállításán, a Biofach Nemzetközi Bio-Élelmiszer és Bio-Áru Szakkiállításon, ahol idén 33. alkalommal mutatják be a legjobb biotermékeket.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-07-05

Patrióta szolidaritást kér a húsipar a hazai fogyasztóktól annak érdekében, hogy az áremelések ellenére megőrizhetőek legyenek a hazai munkahelyek. Az AMC gerillagrillezéssel nyerné meg fogyasztókat. 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-06-23

A hazai, termelőktől vett idényzöldségek és idénygyümölcsök fogyasztásának fontosságára hívta fel a figyelmet az Agrármarketing Centrum (AMC) és a FruitVeB a VOLT fesztiválon. 

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-06-04

A PLMA „World of Private Label” rendezvényen május 31. és június 1. között az AMC már 14. alkalommal szervezett közösségi nemzeti standot a magyar élelmiszerágazat gyártói számára.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-05-20

Két év után megtartották a ProWeint: Düsseldorfra figyelt a világ borszakmája, ahol 36 borászat, 264 féle bor, 8 mesterkurzus volt 3 nap leforgása alatt.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-05-05

Svédország és Finnország mellett a hazai egyetemisták körében is népszerűsíti mostantól a magyar borokat és a kulturált borfogyasztást az AMC.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-03-29

Kevesen ismerik az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásait a juh- és bárányhúsnak, ezért fogyasztásösztönző promóciós kampányt indított több állami cég.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-03-28

Három év kihagyás után a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete a SIRHA Budapest nemzetközi gasztronómiai kiállítás keretein belül rendezte meg 14. sörversenyét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés