hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2018-07-25

A bor három évet pihent a pince sarkában a Tökösmály-dűlőből szüretelt, hárslevelűvel színültig megtöltött, majd lezárt hordóban.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2018-04-09

Spanyolország után hazánkba is megérkezett az óriáscég HoReCa specifikus prémium üdítőital-családja

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2017-03-23

Nem tudod mi, lenne jó Neked? Hadd segítsek!

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2016-09-12

Egyenlő pontszámot szereztek a IV. Nemzetek Sajtversenyén

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2016-05-27

Sűrű erdő szélén, távol a világ zajától, a göcseji dombok között találjuk Bázakerettyén a Bonne Chance éttermet és hotelt, amelyet egyre többen ismernek kísérletező konyhájáról.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2016-01-04

A minden évben megrendezésre kerülő “Sapore dell’Anno” kávékóstolási eljárás során, az olasz fogyasztók döntése alapján a Pellini kávéválogatásai nyerték a „2015. Év Aromája” címet.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2014-12-19

Itt az egyetlen magyar whisky. 12 éves.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-12-19

A Békési Pálinkafőzde 30. születésnapját egy saját gyártású, 12 éves különleges whiskyvel ünnepelte, ami a piac egyetlen magyar előállítású darabja.

#9
Turizmus Online >> friss
2014-09-18

A Metaxakészítés nagymestere Budapesten járt.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2011-05-26

A hamarosan a METRO-ban is kapható díjnyertes borok többfordulós nemzetközi borász- és sommelier kóstolókat követően nyerték el „Az Év bora 2011” címet.

hirdetés
hirdetés
hirdetés