Április 12-én ünnepélyes keretek között kiosztották a Turizmus Trend és az Élelmiszer szaklap kiadója, a Professional Publishing Hungary által szervezett Greennovációs Nagydíj elismeréseit és díjait.
Étterem, szálloda, vendéglátás kategóriában Alsómocsolád mindent vitt idei pályázatunkon. A Dalmand Zrt. pedig az abszolút első lett a Greennovációs versenyen.
Utazáskor az egyik legutálatosabb dolog az, amikor egy gyors online vagy kioszkon keresztüli check-in után egy örökkévalóságnak tűnő poggyászfeladással töltjük az időnket. De mi lenne, ha ez az idegőrlő művelet kevesebb, mint 20 másodpercig tartana?
Az ausztriai magyar külképviseletek vezetői rendhagyó színházi előadás keretében tájékoztatták a bécsi BCS Üzleti Klub vendégeit a magyar kultúra, turizmus és gazdaság aktuális kérdéseiről.
Hová készülnek a repülő disznók? Hogyan álcázzák magukat az adóellenőrök? Van-e új a Nap alatt? Hány funkciót képes betölteni egy multifunkcionális kitűző? Minden harmadik magyar szálláshely eladó? Ezekre a kérdésekra kaptak választ a legilletékesebbektől a Vendég & Hotel Business Klub vendégei.