A közelmúltban a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus Tanszéke és a MUISZ közös szervezésében először került sor a TAD-Travel Agency Day-re a BGE Markó aula rendezvénytermében.
A BGE KVIK Turizmus Tanszéke a Magyar Utazási irodák Szövetségével együttműködve egész napos programot szervez az egyetemi hallgatók számára az utazásszervezői szakma bemutatására.
A koraestébe nyúló díjátadó gála egyik legszebb mozzanata az volt, amikor a kitüntetések átadása előtt hallhattunk a névadóval, Gundel Károllyal egy archív rádióinterjút, ahol a szakma alázatáról, az éttermükben lévő feladatok elvégzéséről és a vendégeikről beszélt.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem volt hallgatói várják el a legmagasabb havi fizetést, akiket a Budapesti Corvinus Egyetem diplomásai követnek.
A rendezvénypiacot jellemző munkaerőpiaci kérdéseknek is szenteltek egy kerekasztal-beszélgetést az Event Touch-on. Jól jön minden szorgos kéz: a diákok és a harmadik országbeliek egyaránt.
Átadták az idei Pro Gastronomia díjakat. A dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.
Szétválaszthatatlanul összefonódik a család és a vállalkozás dimenziója a hazai családi borászatok esetében – derül ki a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) legfrissebb kutatásából.
Átadták az idei Pro Gastronomia díjakat. A dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.