Azt gondolnánk, hogy a fesztiválból mindenki profitál: vendégek jönnek, költik a pénzt, szórakoznak, jól érzik magukat, egyre messzebbre ér el a gyönyörű hely és a szuper buli híre.
Dobai András, a balatonfüredi Kredenc Borbisztró tulajdonosa mesélt a szebb napokat látott balatoni szezonról, térséget elárasztó befektetésdömpingről, és arról, miért kéne a Michelin-csillag helyett inkább az értékteremtésre gyúrni.
A Veszprémi Érseki Pincészetet 2020 óta főborászként vezető Benesch Antal, valamint a 90 hektár szőlőt művelő és sikeres borászatot működtető Bujdosó család harmadik generációjának tagja, Bujdosó Ferenc.
A tervezés során figyelembe vették a helyi lakosság igényeit és a meglévő zöldfelületek megóvása mellett újak létrehozására is törekedtek - az új csomópont emellett a forgalom dinamikájához is igazodik.