hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2022-08-22

A Ritz Carlton Yacht Collection első hajója, az Evrima, októberben száll vízre a Földközi-tengeren, és ezzel új korszakát nyitja meg a luxus hajóutaknak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2020-04-20

Zavaró tényezők lettek azokból a tengerjáró hajókból, amelyek a koronavírus-járványban a partmenti vizeken rostokolnak, mert nem engedik őket kikötni.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2019-05-01

Világörökségi helyszínek, mesés strandok, kalandparkok, vadrezervátumok, fűszerültetvények. Ezek mind megtalálhatók a piciny indiai államban.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2015-06-09

A Carnival Corporation luxus tengerjáró hajókat üzemeltető óriásvállalat a közelmúltban bejelentett új hajóútjain a társadalmi felelősségvállalás kap fontos szerepet. A Dominikai Köztársaságba tartó hajón, majd a desztinációba érkezve is hasznos munkát végezhetnek az utasok.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2012-05-06

Costa Concordia: nagyösszegű kártérítési pert indított a hajókatasztrófa négy magyar túlélője.

#6
Pont itt 2008/12
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2008-12-09
Ha óvatosan is, de egymás után jelentik be a légitársaságok az üzemanyagpótdíj csökkentését, miután a nyersolaj ára a nyár eleji hordónkénti 140 dollárról 80 dollárra esett októberben. Egy felmérés szerint azonban a pótdíj csökkenése sok esetben együtt jár a jegyárak növekedésével, vagyis megtörténhet, hogy az utazók végül mégsem fizetnek kevesebbet a repülőjegyért.
#7
Pont itt 2005/10
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt reflektor
2005-11-17
A magyar utazók lassan kezdik megismerni és megszeretni a luxushajóutakat. Míg néhány évvel ezelőtt alig néhány száz honfitársunk választott magának tengeri hajóúttal egybekötött vakációt, addig az idén várhatóan már háromezernél is többen kelhetnek útra a földközi-tengeri, karibi, esetleg észak-európai, dél-amerikai vagy ázsiai körutazásokra. A hazai piac sajátossága, a nyelvtudásbeli hiányosságok miatt több iroda is magyar idegenvezetővel kínálja üdüléseit egy-egy időpontra.
hirdetés
hirdetés
hirdetés