hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> utazási irodák
2017-05-23

A közelmúltban több személyi változás történt a Christian Tour budapesti csapatánál. A társaság magyarországi igazgatója, Kovács Zsolt mutatta be idei terveiket és a munkatársakat olvasóinknak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2017-03-17

Jól indult az előfoglalási időszak a magyarországi utazásszervezők többségénél, és ha a lendület megmarad – és nem történik valamilyen rendkívüli esemény –, akkor az idei nyári kiutazási szezon erősebb lehet a tavalyinál.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2017-02-10

Budapesten mutatta be 2017. évi árualapját a hazánkban tavaly óta működő Christian Tour, a rendezvényen részt vett az iroda alapítója, Christian Pandel is.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2016-10-06

Az ország történetében páratlan döntést hozott október 4-én a Román Turisztikai Hatóság, amikor 1384 utazási irodának bevonta a licencét, mert nem kötöttek külön biztosítást fizetésképtelenség és csőd esetére. A Hatóság listája azonban pontatlan, ezért például a Christian Tour perelni akarja az ANT-t.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2015-08-17

Több közép- és kelet-európai piacon, köztük Magyarországon terjeszkedik a közeljövőben a Christian Tour nevű román-brit hátterű utazásszervező.

hirdetés
hirdetés
hirdetés