Átadták a legjobb vendéglátóhelyeknek és vendéglátós szakembereknek járó elismeréseket az idei Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán május 22-én este, a Várkert Bazárban.
Milyen irányba tart a vendéglátás, és milyen szerepe van ebben a digitalizációnak? Ezekről a kérdésekről beszélgettek a hazai gasztroélet meghatározó szereplői. Közreadjuk, mire jutottak.
Hiszen már nemcsak kizárólag fővárosi, hanem vidéki 2 MICHELIN-csillagos éttermünk is van! A budapesti STAND mellett a tatai Platán Gourmet is elnyerte a rangos két csillagot a kalauz ítészeinek döntése alapján.
Padlóra került a hazai fine dining szcéna? A vendéglátás többi területén a munkaerőhiány továbbra is a legégetőbb kérdés? Igaz, hogy az új kata-szabályozás az ágazatot jelentős mértékben érinti? Többek közt ezek a kérdések is terítékre kerülnek Rácz Jenő sztárséffel, aki a Klasszis Klub következő vendége a július 28-ai élő adásban, ahol ön is kérdezhet!
Június 17-19. között kezdődik a nyári szezon, többek közt olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.