hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-03-18

Többek közt erről is hallhattunk munkaerőtoborzás, megtartás témakörben tartott, kiadói társlapunkkal - az Üzlet és Pszichológia - valamint a HRPWR hírportállal közösen szervezett konferenciánkon.

#2
2019-03-18
09:00:00

Onboard - offboard a szállodaipar területén
Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás.
Dátum: 2019.03.18.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2018-11-19

Nem tudni, honnan van rá ideje, de megvalósult. A karácsonyi könyvdömpingre meg is jelenik műve. Ő amúgy a "Kiégett séf" szerzője is egyszemélyben.

#4
Turizmus Online >> friss
2017-11-02

Sokan jöttek el legutóbbi, október 25-i Business Klub programunkra, amelyet ezúttal a pesti belvárosi Antré Étteremben tartottunk.

#5
Turizmus Online >> Business Klub
2017-10-26

Tanácsok a lehetetlen munkaerőhelyzet feloldására
egy coach-tól,  aki több éve vendéglátásra és szállodaüzemeltetésre adta a fejét. 

#6
2017-10-25
15:00:00

A jelentkezési határidő lejárt, nem tudunk több regisztrációt fogadni! Munkaerőhelyzet van - Esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon október 25-én az Antré Étteremben.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-10-16

Munkaerőhelyzet van - esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon, október 25-én, a Király utcai Antré Étteremben.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2016-05-27

Sűrű erdő szélén, távol a világ zajától, a göcseji dombok között találjuk Bázakerettyén a Bonne Chance éttermet és hotelt, amelyet egyre többen ismernek kísérletező konyhájáról.

#9
Pont itt 2016/4.
Turizmus Online
2016-03-31

Ha azt mondom, Bázakerettye, sokan bizonyára visszakérdeznek: az meg mi? Bár a nagyon eminenseknek talán a tanulmányaikból beugrik, hogy ez az a hely, amelynek köszönhetően kőolaj-nagyhatalom lehettünk volna (nem lettünk), később termálvizet is találtak, és kezdték egyre többen felkeresni a községet a pihenni vágyók.

#10
Turizmus Online >> friss
2015-09-27

Vendég & Hotel különdíjban részesült étlapjáért a Turizmus Trend / Vendég ß Hotel által indított 2015-ös Gastro Design versenyen a zalai Bonne Chance étterem. A díj, megítélésünk szerint, jó helyre került. Amikor a ház tulajdonosai megtudták, hogy a bázakerettyei szálláshely étlapja különdíjat kapott, a következő néhány sort jutatták el hozzánk. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés