Több éves hagyomány a METRO-nál, hogy a magyar vendéglátás magas minőségű alapanyagainak szállítójaként és a Michelin Guide partnereként a piros tűzzománc táblát is a vállalat szállítja a büszke nyerteseknek.
Ugyanis amit az Erzsébet-híd pesti oldalán előkelően magasodó Matild Palace napokban megnyílt szórakozóhelye, a Matild Café & Cabaret kínál, az egy egészen másfajta megközelítése a kabaré, és legfőképp a revü műfajának.
Természetvédők és a vidéki csúcsgasztronómia egyik legismertebb képviselőinek összefogásával jelent meg egy könyv a Tatai tó környékén élő több mint kétszázötven madárfajról.
A koraestébe nyúló díjátadó gála egyik legszebb mozzanata az volt, amikor a kitüntetések átadása előtt hallhattunk a névadóval, Gundel Károllyal egy archív rádióinterjút, ahol a szakma alázatáról, az éttermükben lévő feladatok elvégzéséről és a vendégeikről beszélt.
Mi szem-szájnak ingere, bemutatkozott a hétvégén a Millenárison: a Gourmet Fesztivál két év szünet után ismét felvonultatta a magyar gasztronómia színe-javát.
Az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz idén is segítség abban, hova kell jelet tennünk a térképen, ha az ország legjobb vidéki éttermeit szeretnénk végiglátogatni.