hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2015-12-09

Januártól új szolgáltató üzemelteti a ferihegyi repülőtéri transzfereket. A miniBUD a Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma, leendő ügyvezető igazgatója Limburger Lóránt, a Malév utolsó vezérigazgatója. 

#2
Pont itt 2015/12.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt közlekedés
2015-12-08

Januártól új szolgáltató üzemelteti a ferihegyi repülőtéri transzfereket. A miniBUD a Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma, leendő ügyvezető igazgatója Limburger Lóránt, a Malév utolsó vezérigazgatója.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2010-05-11
Együttműködési megállapodást kötött az AirportShuttle.hu Zrt. és a Go 4 Travel utazási iroda, amely szerint a jövőben előforduló természeti vagy technikai okok miatt bekövetkező repülőjárat-törlések esetén a bajba jutott utasok személyszállítását egymással szoros együttműködésben végzik.
#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2008-07-29
Felszámolják a GO 4 Travel Utazásszervező Kft.-t, egy hasonló nevű cég azonban működik a piacon. A GO 4 Travel International Kft.-nek a névhasonlóságon és közös munkatársakon túl nincs köze egymáshoz, írja a Népszabadság.
#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2008-03-31
A SYMA csarnokban idén ősszel először tervezik megrendezni a téli turizmussal foglalkozó SKIMA kiállítást. A rendezvény részleteiről Galgóczy Ferenc, a szervező Immokraft Kft. ügyvezetője, illetve egyben a Go4 Travel International utazási iroda kereskedelmi igazgatója adott lapunknak felvilágosítást.
hirdetés
hirdetés
hirdetés