Maître d’, concierge, valet, commis, guest experience ambassador – csak néhány furcsa munkaköri elnevezés, amelyek azonban ma már Budapesten is általánosak a legelegánsabb luxushotelekben.
Ez Németország, amelynek turisztikai képviseletét a Német Turisztikai Hivatal (DZT) látja el, Magyarországon Czeiszing Miklós vezetésével. Ez évi első, jelentős témákat felvonultató szakmai tájékoztatójukon mi is jelen voltunk május 8-án, a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben.
Tíz éve, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest elkezdte az együttműködést a Zsidai Csoporttal, és ennek eredményeként megnyílt a ház földszintjén az ÉS Bisztró.
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest megtalálta a 15 éven át Magyarországon dolgozó, majd innen ausztriai szülőföldjére visszatérő Roland Holzer utódját Lévay Ádám személyében: ő vezeti ezentúl az ötcsillagos belvárosi ház konyháját.