hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Turizmus Online
2019-04-22

Túrák a föld alatt és felett, száguldás két vagy több keréken, átcsúszás a hegyek közt, majd megpihenés egy fa lombjának takarásában – nem kell messzire utaznunk, ha hosszú időre feltöltő élményeket vagy netán földtől elrugaszkodott szálláshelyeket keresnénk.

#2
Turizmus Online >> friss
2018-11-23

Családias hangulatú programmá alakult az MSZÉSZ közgyűlés szemináriumi napjának délutánján a Gasztronómiai szekció gyűlése.

 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2016-06-03

Egykor bányásztelepülés volt, manapság viszont az ipar és az idegenforgalom a falu gazdaságának hajtómotorja Mátranovákon. A hosszú völgyben elnyújtózó község Nógrád megye legészakibb települése, ahol a forró nyarakon is kellemes hőmérséklet fogadja a vendégeket.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2011-07-11

A Bombardier további piaci lehetőséget lát a magyar vasútfejlesztésben

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> vasút
2011-05-14

A németországi Kasselben immár sorozatban készülnek a MÁV legújabb mozdonyai, amelyek egyik legfontosabb alkatrészét Magyarországon gyártják.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2008-06-22
A St. Galleni székhelyű Európai Növény és Állatfajta-védelmi Alapítvány, valamint a budapesti székhelyű Dagene Dunavölgyi Génmegőrző Nemzetközi Egyesület 16 országból érkezett 80 képviselője tanácskozott a napokban az agroturizmusról ismert Nógrád megyei Kozárdon.
hirdetés
hirdetés
hirdetés