hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 296
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-11-18

Hamarosan kiderül.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-11-02

Pesti István a tatai Platán Gourmet Étterem séfje, amely e héttől az ország első vidéki lokációjú Michelin-csillagos étterme, ráadásul rögtön két csillaggal büszkélkedhet.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-10-30

Október 26-án lezajlott a Bocuse d’Or magyar döntője a Hungexpón, ahol négy séf mérte össze tudását. A tét nem más volt, mint a továbbjutás az európai válogatóra, amelyet Trondheimben rendeznek majd meg 2024 márciusában.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-22

Az MVI a díjazottak nevét minden évben Gundel Károly születésnapján, azaz szeptember 23-án  hozzák nyilvánosságra. Mivel ez idén szombatra esik, ezért előző nap jelentették be az idei díjazottakat.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-08-28

A meghívásos pályázat keretében a villányi Gere Pincészet és a szekszárdi Takler Pincészet mellett győzedelmeskedett a Pannonhalmi Főapátság.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-05-02

Ki képviseli hazánkat 2024-ben a norvégiai Trondheimben a Bocuse d’Or európai döntőjén? A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-04-05

Már javában zajlanak az előkészületek a Badacsony New Yorkban esemény kapcsán. 

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-04-05

Az 1991-ben alapított „Az Év Bortermelője Magyarországon” díj került a díjazotthoz a minap a Marriott Hotel báltermében megtartott ünnepségen. A kitüntetett 2022-ben Figula Mihály lett.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-03-16

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége néhány napja tartotta éves közgyűlését, amelyen rendeletmódosításról, érdekképviseletről, képzésről, kamarai tagságról és vendégforgalomról is esett szó.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-07

Kötetben is megjelennek a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsversenyen indult magyar csapatok fogásainak receptjei, illetve azok újragondolásai.

hirdetés
hirdetés
hirdetés