hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 142
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-20

Az új gasztrogeneráció kerül fókuszba az idei Gourmet-n, június 2-4. között a Millenárison.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-03-17

Három évvel a pandémia miatti első lezárás után újranyit a Zsidai Csoport egyik egysége, a Baltazár Grill. 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-02-24

Michelin-ajánlással rendelkező éttermek is részt vesznek a tavaszi Országos Étterem Héten, amelyen idén több mint 150 vendéglő kínálja majd specialitásait március 9. és 19 között.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-02-20

A Michelin ajánlást frissen bezsebelt miskolctapolcai autentikus olasz étterem, az Avalon Ristorante februártól megújult desszertkínálattal vár. 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-12-16

Több éves hagyomány a METRO-nál, hogy a magyar vendéglátás magas minőségű alapanyagainak szállítójaként és a Michelin Guide partnereként a piros tűzzománc táblát is a vállalat szállítja a büszke nyerteseknek.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2022-12-07

A Kőrösi Csoma Sándor-díjakat Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Horváth Péter, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója adta át az idei kitüntetetteknek 2022. december 7-én, Budapesten.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2022-11-21

A fenntartható turisztikai védjegyek globális rendszerében segít eligazodni a Dunakavicsok friss adása. 

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-11-16

Fiatal séftehetségek készítették a közösségi ételt Budaörsön.

#9
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2022-11-12

Ugyanis amit az Erzsébet-híd pesti oldalán előkelően magasodó Matild Palace napokban megnyílt szórakozóhelye, a Matild Café & Cabaret kínál, az egy egészen másfajta megközelítése a kabaré, és legfőképp a revü műfajának. 

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-11-08

Pesti Istvánnal, az első magyar két Michelin-csillagos vidéki étterem, a Platán Gourmet séfjével beszélgettünk a hazai szakma identitáskereséséről, munkaerőmegtartásról, és arról, hogy mit kéne egy az egyben eltanulnunk az osztrákoktól.

hirdetés
hirdetés
hirdetés