A Magyar Utazási Irodák Szövetségének csütörtöki közgyűlésén a tatai Platán Gourmet és Bisztró és a Nesz-mélyi Borvidék kínálatával is megismerkedhettek a részvevők.
Általában borászok kezdenek a vendéglátásba is belekóstolni, amikor a pincészetükhez kapcsolódva, idővel, kisebb-nagyobb szálláshelyet is biztosítanak vendégeiknek. Gottwald Szilárd esetében ez pont fordítva történt.
Hatvan Kárpát-medencei pincészet több mint százötven bora fogadja a Corinthia Hotel Budapest nagytermében szombaton a bordeaux-i szőlőfajták borainak kedvelőit a Winelovers Bordói November Nagykóstolóján.
A húsvét, ahogy az elnevezés is mutatja, hagyományosan az ünnepet megelőző böjt megtöréséről szól, amikor előkerülnek a legjobb falatok, és hű kísérőik, a legjobb italok.
Amikor kitaláltuk, arra gondoltunk, milyen jó kikapcsolódás lesz ez a közös borkóstolós program meghívott szakmai partnereinknek. Nem számoltunk azzal, mekkora munka összerakni egy ilyen eseményt, de utólag visszagondolva kijelenthetjük: megérte.
Borválasztást segítő aromakörök, vadonatúj címkék az üvegeken és egy friss, gyümölcsös, virágillatú gyöngyöző bor. A neszmélyiek idén magasra tették a lécet a többi hazai pincészet felé.