Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki a Klasszis Klub júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány.
Padlóra került a hazai fine dining szcéna? A vendéglátás többi területén a munkaerőhiány továbbra is a legégetőbb kérdés? Igaz, hogy az új kata-szabályozás az ágazatot jelentős mértékben érinti? Többek közt ezek a kérdések is terítékre kerülnek Rácz Jenő sztárséffel, aki a Klasszis Klub következő vendége a július 28-ai élő adásban, ahol ön is kérdezhet!
Június 17-19. között kezdődik a nyári szezon, többek közt olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.
Közel harminc új termékkel jelentkezik idén a multicég a friss húsok és húskészítmények terén, és környezetvédelmi szempontok miatt csökkenti a csomagolóanyagok műanyagtartalmát.
Két év kényszerszünet után az ismert sztárséffel, Rácz Jenővel együttműködésben nyitotta meg kapuit Budapest első Michelin csillagos étterme, a Ráday utcai Costes.
Az első nap hatalmas sikerrel zárult. Csütörtökön pedig nagy napra ébredünk: eldől, kik lesznek Európa legjobbjai a világ legrangosabb szakácsversenyén.
12 év után, tavaly év végével távozott Miquel Rocha Vieira, a Costes éttermek executive séfje, alaposan feladva ezzel a leckét a tulajdonosi körnek, hogy találjanak megfelelő szakembert a helyére.
A lehalászási időszak végén már látható, az előző évekhez képest elmarad az idei haltermés, ugyanakkor a haltermelők ki tudják szolgálni a hazai karácsonyi halfogyasztási igényeket.
Dalnoki Bence vesz részt majd a budapesti európai döntőn, Bíró Lajos pedig az Akadémia új díját, az Életmű-díjat vehette át a csütörtöki versenyt követően