hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2021-03-25

Ezt kéri a Ryanair vezérigazgatója a brit lakosságtól, aki szerint rémhír, hogy nyáron nem utazhatnak. Korábbi kapacitása 80 százalékát biztosítaná nyáron az ír fapados.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2019-09-03

Nem csak a brit reptereket érinti a változás.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2017-06-01

Hamarosan új budapesti székhelyű légitársaság nyílik, melyet a srí lankai tiszteletbeli magyar konzul alapított. A Ronan Air már elkezdte a legénység toborzását. 

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> utazási irodák
2017-03-17

Jól indult az előfoglalási időszak a magyarországi utazásszervezők többségénél, és ha a lendület megmarad – és nem történik valamilyen rendkívüli esemény –, akkor az idei nyári kiutazási szezon erősebb lehet a tavalyinál.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> légitársaságok
2016-12-01

Nagy-Britanniában elindult a Ryanair Holidays utazásfoglaló oldal, a fapados légitársaság célja, hogy az utazási szektor Amazonjává váljanak.  

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2016-06-10

A Ryanair másfél éven belül elindítja saját utazási irodai részlegét – jelentett be az ultrafapados légitársaság.

#7
Pont itt 2008/04
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2008-09-18
A hagyományos utazási irodák egész Európában, így nálunk is évek óta kettős szorításban élnek. Egyik oldalról a gomba módra szaporodó, utazási irodaként nem regisztrált, azonban bizonyos utazási szolgáltatásokat közvetítő vállalkozások, online értékesítési portálok, másik oldalról a hagyományos légitársaságok és a fapadosok próbálnak egyre nagyobb részt megkaparintani a forgalmukból. Az irodák saját internetes oldalak, foglalási rendszerek kiépítésével igyekeznek felvenni velük a versenyt, de megfelelő szabályozás híján egyértelmű versenyhátrányba kerültek.
hirdetés
hirdetés
hirdetés