hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-11-05

Ez is egy fontos megállapítása volt Szigetvári Józsefnek, a Szállás.hu vezérigazgatójának a Google-lel közösen tartott éves, ezúttal online megrendezett trendelemző sajtótájékoztatóján.

#2
Turizmus Online >> friss
2016-05-24

Magyarországon elsőként a Budapesti Metropolitan Egyetem indít F&B menedzser felnőttképzést, melynek ötletét a vendéglátóiparban felmerülő komoly szakemberhiány, a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett Gasztronómia éve és a Magyarországon megrendezett Bocuse d'Or adta Dr. Grotte Judit szakvezető számára.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2016-05-17

2016 októberében újraindul a Budapesti Metropolitan Egyetem két féléves felnőttképzése, a Szállodai e-kereskedelem és online marketing szakirányú továbbképzési szak diplomásoknak. 

#4
Pont itt 2015/12.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt ajánló
2015-12-08

Őszi–téli kiutazási trendek, békéltető testületi eljárás az utazási irodák szemszögéből, új szállodai projektek Budapesten, az internetes értékesítés legfrissebb trendjei és sikeres márkaépítések – ezek voltak a témái idei őszi Turizmus Akadémiánknak.

#5
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2014-02-20

Március 10–12. között egy elegáns, eredetileg Franciaországból indult és immár nemzetközi méretűvé nőtt, a szállodai, vendéglátói és élelmiszeripari szegmenst megcélzó és bemutató szakkiállítás érkezik – Közép- Európában elsőként – a budapesti Hungexpóra. A hazájában kétévente megrendezésre kerülő szakmai bemutatót remélhetőleg nemcsak idén tavasszal, hanem két év múlva ismét hazánkban köszönthetjük.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2013-07-12

Megtudhatja, milyen forgalmat bonyolítottak tavaly a klasszikus szállásközvetítői oldalak és a kuponosok, az eNET és a Magyar Hotel Monitor magyarországi online szálláshely piacot vizsgáló közös kutatásából.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-10-19

Hasznot hoz vagy inkább visz a turisztikai szolgáltatóknak a közösségi vásárlás?

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-09-14

Aktuális témával, a közösségi vásárlással, valamint az ügyféllojalitás és a turizmus összefüggéseivel foglalkozik a következő Turizmus Akadémia, amelyet október 13-án rendezünk meg Budapesten.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2010-05-20
A Magyar Szállodaszövetség (MSZSZ) XXXIII. Közgyűlésén, amelyet a szegedi Hunguest Hotel Forrásban tartottak, a plenáris ülésén „beugrásként” ugyan, de nagyon érdekes előadást tartottak a Social Media Marketing (SMM) témakörről.
#10
Pont itt 2008/04
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt karrier
2008-09-18
Januárban, hét év után közös megegyezéssel távozott az Accor-Pannóniától, és új kihívásokat keresett Fejér Péter, a társaság Magyarországért és Szlovákiáért felelős értékesítési igazgatója. A Mellow Mood Group március elsejével kinevezett új értékesítési igazgatója terveiről nyilatkozott lapunknak.
hirdetés
hirdetés
hirdetés