Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki a Klasszis Klub júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány.
A munkahely kiválasztásánál a legfontosabb szempont a kellemes munkahelyi légkör, amit a karrierlehetőség, valamint a munka-magánélet egyensúlya követ.
Rontotta a kilátásokat a Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) európai divíziója: kontinensünk légikikötőinél idén 25 milliárd euró kiesése várható a 2019-es bevételekhez képest.
Magyarország egyetlen két Michelin-csillaggal rendelkező étterme, az Onyx Utolsó vacsora elnevezéssel tartott egy fine dining menüsoros/filmforgatásos/teremszétveréses performance-t. Amit most szétvertek, annak megtervezésével Varró Zoltánt bízták meg egykor.
A kutatás rámutatott, hogy nyaralás alatt a nők kíváncsisága, nyitottsága nagyobb, mint férfi társaiké; a helyi nevezetességek, a kultúra és a gasztronómia iránt is jobban érdeklődnek.