A Visit Esztergom kezdeményezésére izgalmas kihíváson vettek részt a Dunakanyar kiemelkedő, közismert éttermei, ahol a zsűrizést a Magyar Konyha magazin vállalta magára.
Hogyan hozták be a MOL Campus földszintjén megnyílt étterembe a dunai evezés élményét, hogyan lesz kényszerből az étterem legötletesebb design megoldása? A Zazie Bistro & Bar belsőépítészével és vezető tervezőjével, Radnóczy Eszterrel beszélgettünk.
A vendégek elsősorban családi és baráti összejövetelekre, randevúkra és céges vacsorákra érkeznek, ahol fejenként általában 5-10 ezer forint közötti értékben fogyasztanak.
A Taste Balaton egy 10 napos gasztro- és kulturális fesztivál, amely összefogja majd a balatoni régió legjobb éttermeit, szállásait és kulturális eseményeit.
Idén először választották meg az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját. A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) biciklisbarát szolgáltatói közül a szavazatok alapján a békéscsabai Arcanum Hotel lett.
Szulló Szabina, a Stand és Stand25 Bisztró executive séfje gyorsan eloszlatta a tévhitet, hogy feltétlenül olyan egyszerű és olcsó ételről volna szó, Lássuk, mit mond a topséf.
A MOL Campus földszintjén nyílt meg Dél-Buda legújabb bisztrója, ami lezserül kifinomult, szemtelenül tudatos és garantáltan feldobja majd a környék lakóit, valamint a környéken dolgozó több mint 10.000 irodista életét.