Március 3-5. között a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel, eszközökkel, ingyenes tanácsadással és izgalmas programokkal vár az éves rendezvény a Budapest Arénában.
Több éves hagyomány a METRO-nál, hogy a magyar vendéglátás magas minőségű alapanyagainak szállítójaként és a Michelin Guide partnereként a piros tűzzománc táblát is a vállalat szállítja a büszke nyerteseknek.
„Győzni tudni kell! De van, amikor egy ütős megjelenés is elég!” szlogennel a hazai Horeca-szakma területén egyedülálló módon, a hazai szállodákat, kisebb-nagyobb vendéglátóhelyeket megszólító Klasszis TopDesign szakmai versenyünk lezárult. A szerda esti díjkiosztó gála alkalmával 24 kategóriában hirdettünk győztest.
Pesti Istvánnal, az első magyar két Michelin-csillagos vidéki étterem, a Platán Gourmet séfjével beszélgettünk a hazai szakma identitáskereséséről, munkaerőmegtartásról, és arról, hogy mit kéne egy az egyben eltanulnunk az osztrákoktól.
Hiszen már nemcsak kizárólag fővárosi, hanem vidéki 2 MICHELIN-csillagos éttermünk is van! A budapesti STAND mellett a tatai Platán Gourmet is elnyerte a rangos két csillagot a kalauz ítészeinek döntése alapján.
A világörökségi falu népszerű étterme, a Hollóköves Bisztró tavaszig nem fogad vendégeket, amikor is egy teljesen új éttermi branddel mutatkozik majd be.