hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2969
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-21

A ginek iránti kereslet világszerte nő, és piaconként változik, miközben már mutatkozik igény az alkoholmentes párlatokra is. Ebben a versenyben az innováció és a minőség lehet a siker kulcsa.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2023-09-21

Rácz Imre, a Spago Budapest Head Sommelier-je nyerte el az Év Sommelier-je címet a Michelin Guide Hungary 2023. évi kiadványában.

 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-19

A Balaton környékére nem csak nyáron érdemes ellátogatni. Egész évben gyönyörködhetünk a folyton változó természetben, és a többi évszakban talán még jobban esik felfedezni a térség egyre ismertebb borait.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-19

Napjainkra a legtöbb bor áldozatául esett az uniformizáló tömegtermelésnek. De míg az élelmiszereken általában fel kell tüntetni, pontosan mit tartalmaznak és hogyan készültek, addig a bor esetében a címkén csupán a kén használatáról kötelező nyilatkozni.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-15

Több mint 150 magyarországi borász csatlakozott a Magyar Bormarketing Ügynökség (MBÜ) „Buborékok nyara” kampányához idén nyáron.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2023-09-14

126 program, köztük koncertek, borkóstolók, színházi és irodalmi előadások várnak mindenkit szeptember 15. és 17. között Tállyán a nyolcadik Kerekdomb Fesztiválra.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-13

Idén is megrendezik a Pécsi Borvidék egyik legkedveltebb őszi rendezvényét, a Mecseknádasdi Bor-Barangolót szeptember 23-án.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-08

A világ egyik legrangosabb borversenyén, a Berliner Wein Trophyn számtalan díjjal tértek haza a magyar pincészetek: egy tokaji és villányi bor bekerült a világ legjobbjai közé.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-05

A Great Taste Awards minősítési rendszere a Michelin-csillagéhoz hasonló: egy, kettő, illetve három csillaggal értékelik a legjobbnak vélt termékeket. Két csillagot például a benevezett delikát termékek maximum tíz százaléka érhet el.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2023-09-04

A Veszprémi Érseki Pincészetet 2020 óta főborászként vezető Benesch Antal, valamint a 90 hektár szőlőt művelő és sikeres borászatot működtető Bujdosó család harmadik generációjának tagja, Bujdosó Ferenc.

hirdetés
hirdetés
hirdetés