hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2019-01-17

2019. január 14-én este a Corinthia szállodában, zajlott Magyarország egyik vezető utazási irodája, az Anubis Travel idei katalógusbemutatója.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2016-12-22

A korábbi évekhez képest nagymértékben csökkent idén a charterutasok forgalma Magyarországon. A forgalom egy része menetrendi járatokra terelődött át. 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2016-06-23

Véget ért a tanév és indul a nyári utazási főszezon, ennek apropóján megnéztük, hová repülnek az idén nyáron charterjáratok Magyarországról.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2015-03-24

A Turizmus Trend márciusi lapszámában megjelent nyári chartermenetrendből sajnálatos hiba miatt kimaradtak a Robinson Tours törökországi kapacitásaira vonatkozó információk.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> utazási irodák
2015-03-09

A kiutazási piac tavalyi élénkülése után az idén további fellendülés várható. Az utazásszervezők többsége növelte nyári kapacitásait, új járatok is indulnak, például Budapestről Nyugat-Krétára és Izmírbe, Sármellékről pedig a török Riviérára. Debrecenből Kréta és Korfu lesz az újdonság.

#6
Pont itt 2011/10.
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-09-27

Bár a nyári charterjáratok egy része egészen október végéig közlekedik, a hazai utazásszervezők már lázasan készülnek a téli időszakra.

#7
Pont itt 2008/04
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2008-09-18
A márciusi lapszámunkban közölt charternaptárunkat egyrészt az érintett légitársaságoktól, másrészt az utazási irodáktól kapott információk alapján állítottuk össze. Lapzártánk idejéig azonban még nem minden szerződés volt biztos, azóta változások is történtek, ráadásul összesítésünkből technikai okok miatt is kimaradt néhány járat. Alábbi összeállításunkban a márciusi naptárban nem szereplő járatokat gyűjtöttük össze.
#8
Pont itt 2005/11
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt reflektor
2005-12-15
Csendes, nyugodt, szenzációktól mentes téli szezonra számít a hazai túraszervezők többsége. Jelentős utasszám- növekedés többnyire csak egyegy úti célban várható a tour-operátorok szerint. Ebben nagy szerepet játszik a kerozin árának emelkedése. A Travel Service charter- légitársaság magyarországi igazgatója, Farkas Attila lapunkat arról tájékoztatta, hogy cégük a világpiaci áremeléssel szinkronban 30 százalékkal növelte bérleti díjait, ami egy tengerentúli út esetében tízezer forint körüli többletköltséget jelent a tavalyi árhoz képest.
#9
Pont itt 2005/04
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt ajánló
2005-04-12
Egy piacvezető touroperátor cég irányításában elengedhetetlen tényező a naprakész tájékozottság a szakmában, ebben segít a szakma egyik legnívósabb lapja, a Turizmus Trend.
hirdetés
hirdetés
hirdetés