Hazai borászokat bemutató sorozatunk következő szereplőjéhez nem kell elhagynunk az ásványosságáról híres badacsonyi bazalt alapkőzetű tájat: ugyanitt gazdálkodik közel 25 hektárnyi szőlőn, és négy vendéglátóegységet is vezet az először szülei nyomdokain haladó, majd saját útját járó Laposa Bence.
Két hazai topgasztronómiai helyet visz Budapesten a sztárséf, aki a Klasszis Klub júliusi vendégeként többek közt elárulta, miről ismerhető fel a Michelin-ellenőr, és kiderült, nemcsak a vendéglátás, hanem a Michelin-ítészek körében is dúl a munkaerőhiány.
A világ legnagyobb ökológiai kiállításán, a Biofach Nemzetközi Bio-Élelmiszer és Bio-Áru Szakkiállításon, ahol idén 33. alkalommal mutatják be a legjobb biotermékeket.
Padlóra került a hazai fine dining szcéna? A vendéglátás többi területén a munkaerőhiány továbbra is a legégetőbb kérdés? Igaz, hogy az új kata-szabályozás az ágazatot jelentős mértékben érinti? Többek közt ezek a kérdések is terítékre kerülnek Rácz Jenő sztárséffel, aki a Klasszis Klub következő vendége a július 28-ai élő adásban, ahol ön is kérdezhet!