Pesti Istvánnal, az első magyar két Michelin-csillagos vidéki étterem, a Platán Gourmet séfjével beszélgettünk a hazai szakma identitáskereséséről, munkaerőmegtartásról, és arról, hogy mit kéne egy az egyben eltanulnunk az osztrákoktól.
Gasztronómiai különlegességek mellett családi programok és koncertek is várják a látogatókat a Szent István-napi ünnepségek részeként megrendezendő Magyar Ízek Utcáján.
Mi szem-szájnak ingere, bemutatkozott a hétvégén a Millenárison: a Gourmet Fesztivál két év szünet után ismét felvonultatta a magyar gasztronómia színe-javát.
A kézbesítési idő és a szállítási útvonalak lerövidítése, a kisebb depók, a vásárlók mind pontosabb tájékoztatása és a futárok magas szintű képzése - a jövő szállítási trendjei.
Átlagosan havi 170-240 ezer fizet többet az üzemanyagért egy olyan vendéglátóipari kisvállalkozás tavaly októberhez képest, amely saját autóival maga gondoskodik a kiszállításról.
A Balatonon tesztelte új, vízi ételszállítási szolgáltatását a mesterséges intelligencián alapuló logisztikai megoldásokat kínáló DoDo. Nem mindenki boldog a jetski-s ételfutárkodástól.
A Hotel Lycium július 1-től izgalmas nemzetközi konyhával és tradicionális hazai ízekkel várja vendégeit éttermében, ahol a jövőben Elek Richárd séf felel az Átrium étterem konyhai munkáiért.