hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2022-11-24

Novemberben a Budapest Marriott hotel egy különleges eseménynek adott otthont. Érzékenyítő célú projekt született, amibe a szállodán kívül becsatlakozott a Down Alapítvány is.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2022-03-08

A Down-szindróma világnapja alkalmából két impozáns méretű, az Arborétum óriástobozú fenyőjéről szüretelt tobozt ajánl fel jótékonysági árverésre a Folly Arborétum és Borászat.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2019-07-03

Augusztusban újra elstartol a látássérültek számára szervezett öt napos tandemkerékpáros Balaton-kerülő túra

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2019-04-15

Legutóbbi - hétfőn megrendezett - Horeca Meetup rendezvényünkön a szakma egyik legégetőbb problémáját jártuk körül szakemberek segítségével a Mystery Hotel Budapestben.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2018-07-02

Hamarosan új szálloda nyílik Rómában a szintén olaszországi Astiban található „etikus szálloda” mintájára. Dolgozói Down-szindrómások.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2013-03-21

Az éttermet a vendégek a világ legbarátságosabb éttermeként emlegetik, és rengetegen járnak hozzájuk rendszeresen azért, mert a finom ételek mellé különleges odafigyelést és ölelést kapnak.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-03-04

Harmadik alkalommal rendezik meg március 20-án a Down Világnapot a Vígszínházban, amelyhez a Segítsüti gasztrobloggerei is csatlakoztak és sütemény-árveréssel támogatják a programot.

hirdetés
hirdetés
hirdetés