hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2011-12-20

Az ünnepek előtti hetekben a következő 100 reptér és légitársaság teljesített legjobban:

#2
Pont itt 2010/03
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt élménybeszámoló
2010-03-22

Néhány éve elsőként jelent meg új közel-keleti termékével a Kartago Tours a piacon, és azóta is nagy sikerrel programozza Jordániát és Izraelt egyiptomi kiindulással kombináló útját. Decemberben legjobb viszonteladóit ajándékozta meg a társaság az utazással, amelyről lapunk munkatársa is tudósított.

#3
Pont itt 2010/01-02
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt élménybeszámoló
2010-02-19
Sok világhírű főváros verseng a turistákért. Az épületeken túlmutató kisugárzás érzékeltetése a siker kulcsa lehet. Varsó a lengyelek hősies harcának szimbólumaként jeleníti meg magát, megrendít, ugyanakkor felvillanyoz, mert látnivalóban gazdag, vibrálóan izgalmas, fi atal, modern metropolis élményét is adja. A lengyel főváros idén a világhírű zeneszerző, Chopin születésének kétszázadik évfordulóját ünnepli.
#4
Pont itt 2006/05
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt nézőpont
2006-05-29
A tavaly nyári szezonhoz képest 20 százalékkal bővült a kapacitás a légi forgalomban az idén Magyarország és Észak-Európa között. Hét városból hetente több mint 90 járat jön hozzánk. Malév-járat indul Koppenhágából Sármellékre, a Sterling Helsinkiből és Stockholmból is elindítja gépeit Budapestre. Az Air Baltic Vilniust köti össze Budapesttel, a SAS finnországi leánya, a Blue1 is piacra lép. A Malév felújítja oslói járatát. Kérdés, hogy ekkora kapacitásokra hosszabb távon is lesz-e kereslet.
hirdetés
hirdetés
hirdetés